Przedstaw się

Zaciągnij się na łajbę czyli przedstawiamy się.

Moderator: Jelen

Re: Przedstaw się

Postprzez Jack Rackham Nie Lis 08, 2009 4:40 pm

Ahoj kamraci!
Nazywam się Kuba i mieszkam w Poznaniu. Interesuję się historią (szczególnie XVI i XVII wiek) i piractwem (od nie dawna).
A więc pijmy rum i napadajmy na innych (a szczególnie na Hiszpanów) :twisted:
Awatar użytkownika
Jack Rackham

Postprzez Grace Nie Sty 31, 2010 12:14 pm

Witajcie! :D
Mam na imię Iga i mieszkam we Wrocławiu. Jak większość z Was ja również interesuję się piractwem oraz historią sztuki.
Grace

Postprzez Manchis Sob Mar 13, 2010 12:13 pm

Ahoj szczury lądowe... Jestem tutaj nowy, ale przychodzę z bogatym bagażem doświadczeń, ponieważ do tej pory byłem zarejestrowany na forum: zatokapiratów.info. Istnieliśmy ponad pięć lat, lecz ciągła walka z angielskimi i hiszpańskimi psami zmusiła nas do poddania się i ucieczki. Zostało nas kilku, ale nic już z tego nie będzie. Mam nadzieję, że pomogę w wielu kwestiach i Wam :)

Arghhh! Wiatr w żagle :D
Strzelec Wyborowy
Manchis

Postprzez Drummond Śro Mar 31, 2010 7:22 pm

Tak więc może i ja się przedstawie, choć ludzie ze starego forum mnie znają:)
Jestem poprostu Drummond i nieczęsto zawijam do portu. Morze to moje życie i pasja. Uwielbiam muzyke fal i delikatne dźwięki kropel spadających na pokład. Sól morska na ustach, to najlepsza przyprawa, a ostatnia kropla rumu to najgorsze nieszczęście....

Co mi tam wiatr, co mi tam sztorm, byle by wciąż płynąć ku słońcu po najwieksze złoto...;)
pozdrawiam
Drummond

Postprzez elisabeth95 Pon Kwi 26, 2010 6:59 pm

Hejka wszystkim! :D
Jestem Asia z Poznania i chyba jak wszyscy interesuje się piractwem xD
Od razu zaznaczam, że mam takiego nicka, ponieważ lubię Elisabeth Swan z Piratów z Karaibów. Nie chciałam wymyślać męskiego nicka.
Tak przy okazji jak mówię moim znajomym, że interesuję się piratami robią bardzo zdziwione miny, albo się śmieją. Nie rozumiem co jest w tym takiego dziwnego. Może mi wyjaśnicie:?:
Widziałam twoją stronę Tomku! Nawet wykorzystałam niektóre informacje do pracy, którą musiałam zrobić do szkoły. Dzięki! Dostałam 6! :D
elisabeth95

Poprzednia

Wróć do Zaciągnij się

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość